Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Animal




Jag smög mig på dig
Likt ett rovdjur
Du märkte inget
Där du satt i din ensamhet

Din doft berusade mig
Och gjorde mig yr

När jag tog språnget
Och greppade din strupe
Hörde jag hur du flämtade till
Av upphetsning




Fri vers av Tess74
Läst 325 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-02 22:19



Bookmark and Share


  Rise Little One
Spänningen stiger...
2013-07-03

    ej medlem längre
Lika underbart som vanligt...hett och aggressivt..som det ska vara
2013-07-03

  Lars Hedlin
Rått och nära.......
2013-07-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
predatorisk drottning Therese
anfallandes i ett nafs

paradiset, för var man
2013-07-02

  Angel of love
Gillar råheten!
2013-07-02

    Ken Cassel
(¤..¤))

Bra..
2013-07-02

    ej medlem längre
Wow, bra!
2013-07-02

    ej medlem längre
Bit honom..och gör det hårt !!!
2013-07-02

  Elina Vacker
Coolt, upphetsande scenario...den kvinnliga jägaren som tar...

Elina
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74