Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom säng



En gång tog jag med mig en charmig kille hem
Vi hade flirtat hela kvällen
Jag var berusad
Upphetsad
När vi kom hem till mig
Kysstes vi länge
Det var så skönt
Jag var ung och full av liv
Det pirrade precis
På det rätta stället





Sedan våldtog han mig
Där ingen varit förut
Där ingen skulle vara


Sedan gick han hem

Ensam kvar i min tomma säng låg jag






Fri vers av Tess74
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-02 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å nej, fina du. Du är bara värd det bästa. Bara.
2013-07-03

  Elina Vacker
Starkt berättat om situationer där initiativets kraft blir så stark att den hugger ned allt motstånd och bara tar oavsett vad den andre vill eller inte vill.

Elina
2013-07-03

  Lars Hedlin
Berörs djupt.........
2013-07-03

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar någonstans inom att vi vore bättre
på att förmedla erfarenheter mellan generationerna
än vad vi är och så har varit de senaste fyra decenierna ...
Känns lite som att vuxengenerationen är för dåliga på
att förklara det där med orsak och verkan
samt hur viktigt det är att vara medveten om
de risker man utsätter sig för när
man förlorar omdömet i fel sällskap ...
- Hemsk upplevelse där jag önskar denne man
att få uppleva det huvudpersonen i flödet
tvingades känna ...
2013-07-03

  Carina Bendix
Bra beskrivet om en mycket hemsk händelse. Väldigt stark och berörande.
2013-07-03

  Tess74
Ja jag ångrade själv titeln och har nu ändrat den. Känns som att titeln avslöjade allt direkt
2013-07-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
hemsk händelse, väl förtäljt kring detta, bra vändning i texten, dessvärre förtolde redan titlen vändningens karaktär, dikten hade haft mer smällkraft med annan titel, men det är ju förståss en smaksak
2013-07-02

  Angel of love
Fruktansvärt innehåll i texten, men skrivet så det hugger ihjärtat!
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74