Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Livet är inte lyckligt
men inte heller ett konstant helvete
Om allt är som det ska
finns balans
mellan paradis och avgrund
med stillsamma platåer
av trygghet och frid,
där skratten och gråten
har en naturlig plats,
där smärtan inte tar över
likt döden,
skrämmer
som poltergeist i din huvudkudde,
som krokodilen under sängen,
som ormar som slingrar sig upp
ur kloaken
när du kissar
i mörkret
Det är okej
att lida ibland
om det finns tillförsikt
att det blir bättre
Då är allt som det ska
även när det är för jävligt
Det är min syn på lycka
i vardagen




Fri vers av Bellissima
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-22 11:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den var bfra.
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima