Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vallfärdandet

 

Kastar mina förstulna kyssar i draperiet av din scenröda tunga

I den spunna lust av lapande vid din barm, ditt bröst

Finner jag högmod och fräckhet väckt

 

Tar mina tappra tag med stadiga ben och den vidgade lunga

Av det fria djup där kärlek föds, så djup, innerlig lust

Min fräcket glider ur täcket släckt

 

Lätt bär mina steg vägen hem till oss




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 684 gånger
Publicerad 2006-03-03 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön