Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka

åter kan jag höra hur gräset växer
himlen har flyttat på sig och bytt till blå skjorta
havet sträcker sig och gäspar
solen nyser
och inga moln så långt ögat kan nå

åter kan jag drömma allt jag vill
vaken
jag har en rymd med kärlek att dela med dig

åter dunkar vänstra sidan
jag är lycklig
för jag vet att jag kan sjunga utan att drunkna

nu är jag tillbaka, livet
grå dagar är bortfösta
Hur oändlig är din skönhet?
nu är jag tillbaka, bland de levande

lyckan är tätt tätt i fotspåren
tills när?
vem vet

så länge som hoppet bor i mig
är livet vackert
är livet nu

nu är jag tillbaka, livet
grå dagar är bortfösta
Hur oändlig är din skönhet?
nu är jag tillbaka, bland de levande







Fri vers av BrokenHearted
Läst 742 gånger
Publicerad 2006-03-03 17:35



Bookmark and Share


  Tino
Denna var jätte fin gav mig en vacker "bild" samt bra tankeställare. Du målar väldigt fint med dina ord. Det är en egenskap du ska vara stolt över.
2006-04-14

    ej medlem längre
MÄNNISKA SKRIV FLER NU JAG KAN INTE VÄNTA! :o
2006-03-15

  Ola Rydberg
superbra här var det pärlor
överallt
tex( himlen har flyttat på sig och bytt till blå skjorta)
gillar din lekfullhet med orden
2006-03-08

    livräddaren
:D härligt!
2006-03-04

  Den siste poeten
Dina dikter gör mig alltid så glad. Den här är inget undantag. :)
2006-03-04

  Ingrid Nilsson
Full pott,topp! Jag tycker väldigt bra om denna,du är bra med ord o bilder "himlen har flyttat på sig och bytt till blå skjorta", snyggt o kul,så är det ju!
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted