Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En översättning av Kroatiens bidrag från Eurovision 2013. http://www.youtube.com/watch?v=qdESBf3UFQI


Elände

Jag har inget dyrbart
att dig smycka med
Bara dessa ensamna armar
som jag dig trycka med

Elände, så hård som sten
Elände, mitt enda problem
jag har inget blott min ömhet
och den enkla kärleken

Du min vackra ros
så levande och röd
Dig ska jag alltid älska
genom lust och nöd

Elände, så hård som sten
Elände, mitt enda problem
jag har inget blott min ömhet
och den enkla kärleken




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Johan Brodd
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-03 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd