Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Måste säga tack till alla
som stöttat mig
genom vått och tort
för den minsta grej
både kille och tjej
Som har hjälpt mej
komma så långt
här är mitt tack till dig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Johan Brodd
Läst 299 gånger
Publicerad 2015-01-01 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd