Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är resultatet

Vi har hört det här förr ifrån USA och Finland
Norge, arabvärlden båd' på öar och inland
Människor som lidit genom flykt förtryck och krig
folk som söker vandra genom livets tunna stig
Nån ser sig misslyckad och utkräver hämnden
Skryter om planerna på forum via nätet
De närmsta vänner tvivlar på vad det är han säger
övertygar honom om att genomföra grejen
Skaffar vapen öva på sin plan i dataspel
Skriva avskedsbrevet med allting som är fel
Ut i smyg planera illdådet ristat som i berget
Inte alls så konstigt att jag vrålar dumma Sverige
Det var en fråga om när sen 90 talet
Tro det eller ej, folk varna er: Detta blir galet
Klander vandrar runt omkring och här så ser du hatet
Psykenheter stängdes ner, här är resultatet!




Fri vers av Johan Brodd
Läst 285 gånger
Publicerad 2015-10-25 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd