Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olidligt






Hon böjde sig framåt
Hennes underliv skymtade
Likt en hemlighet som gömt sig

Visade sig försiktigt

Hans hand smekte hennes vulva
Fram och tillbaka

Smärtan som kom
När han smiskade till henne snabbt
Förvånade henne
Och kittlade

Det var olidligt

Hon särade mer på sina ben
Lät honom se
Vad han skulle få
När han öppnade sina ögon




Fri vers av Tess74
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-03 22:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Like a treat of magic!
2013-07-04

    ej medlem längre
Hett och spännande!!!
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74