Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund




Knarkar leverpastej
Förbannar mig själv
Att jag inte sover som jag ska
Det har pajat min mage
Ute spricker solen fram
Efter nattens regn
Jag älskar doften av regn på sommaren
Det luktar barndom
En stund av lycka
Ler åt mina tankar
Dom är busiga
Bolibompa står på
Som bakgrundsljud
Liten flicka i soffan
Som är underbar
Dagen vaknar
Jag vaknar
Allt har liv




Fri vers av Tess74
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-04 09:27



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Underbar vardagslycka!
2013-07-04

  Lars Hedlin
Helt underbart skrivet..Gills mycket!
2013-07-04

    Jim Friberg VIP
Härlig, men det känns som att du är i behov av sömn? Haha
2013-07-04

    ej medlem längre


Härliga rader ...
2013-07-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Nostalgi på hög nivå! Ibland behövs det inte så mycket för att känna lycka.
2013-07-04

    ej medlem längre
livslust!
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74