Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The night of your life




Jag känner dina ögon på mig
Som att du vill ha mig
Betraktar varje steg jag tar
Jag går lite kvinnligare
För dig
Min stjärts rundning lockar dig
Kom hit
Låt oss göra nåt snuskigt
Viska till mig vad du tycker om
Jag lovar dig din livs natt




Fri vers av Tess74
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-04 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kram:)
2013-07-04

  Lars Hedlin
Härligt livsbejakande och sensuellt ;)
2013-07-04

    Dan Myrbeck
Jaa, tack. De ska bli trevligt!
2013-07-04

    ej medlem längre
så fint!
2013-07-04

    ej medlem längre
"Jag vill att du ska..." skriva mera sådant här
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74