Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Rimbaud, igen


fyrverkerier



dina ord

är små fyrverkerier

på arkets himmel

berusade mönster

uppenbarar sig

för mina ögon

hallucinatoriska blommor

slår ut

i ett pytiskt rus

och målar

vakenheten

i ett illuminerat ljus

bokstävernas eld

föder nya stjärnor

på horisonten

det vita pappret

kröker sig

i min hand

drömmen blir sann




Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-04 13:41



Bookmark and Share


  Owe Öst VIP
Klassiskt berusande språkdräkt.
En fullvuxen skald med orden
i sinne och kropp är Du min vän.
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle