Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stressägget

kallt

ovalt

tungt ligger stressägget
mot huden
och försvann


svalkinden i natten
vaknar till

ljuset mot skärmen




Fri vers av Inez L
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-04 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L