Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du min jord

då skyndar molnen
förbi
och gömmer
solen
månen
min tanke
ofri

sänk mig ner
till rötterna
under myllan

jag gräver gravar
men vill så
frön

viskar smeker
orden
mot jorden
och längtar
tillväxt

ge mig ett barn
inatt
i din
famn
du min jord




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-04 23:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämmig uppmaning
2013-10-23

  Lars Hedlin
VAckert
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington