Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlan



Kalkarna tömda
humlan kom tre gånger till
inte så klartänkt






Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-05 14:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Liksom i fågelvärlden där det kan gå oroligt till då rönnbären är mogna och saftiga. En prislös text.
2013-07-07

  Nanna X
Humlan kanske blev berusad på nektar & förvirrad?
2013-07-05

    ej medlem längre
Å rolig!
2013-07-05

    ej medlem längre
Mycket bra haiku!
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP