Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl mitt hjärta





Skär ur mitt hjärta
Lägger det på en sten

Stampar på det

Blodet som kommer
Är genomskinligt

Jag ser på
Vänder och går

Hjärtat ligger kvar
Ropar på mig
Therese kom tillbaka
Hämta mig
Jag kan inte leva utan dig

Men jag väljer att fortsätta
Vill inte känna mer

Det är enklast så




Fri vers av Tess74
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-05 18:57



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Aj! Det gör nästan ont att läsa dina senaste tre texter ...
- Tror det är idé att minska på promille-koncentrationen
då jag misstänker starkt att det är den som bidrar
till hur du just nu känner dig och mår,
än att det beror på den faktiskt aktuella situationen i sig ...

Önskar dig en lugn lördagkväll och att du får vakna till
en söndag du kan få njuta av!
2013-07-06

  Lars Hedlin
Berörs djupt..Varm kram till dig !
2013-07-06

  Carina Bendix
Åh, jag blev tårögd av den här texten! Så vacker, och så där kan man verkligen känna ibland.
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74