Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vad fan söker jag?


Förvirrad bakfull kvinna söker!









Tänkte skriva en text
Men min hjärna är kaos
Jag är bakis
Sliten
Och full av tankar
Jag är förvirrad
Och hela jävla hjärtat bankar




Fri vers av Tess74
Läst 457 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-06 16:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skriv ut din frustaration...kram
2013-07-07

    Dan Myrbeck
Spelar ingen roll för mig.
Du är underbar, som alltid!
2013-07-06

    ej medlem längre
Mycket roligt!
2013-07-06

    ej medlem längre
Du uttryckte saken alldeles förträffligt, tycker jag

RESPEKT
2013-07-06

  Carina Bendix
Hoppas du mår bättre snart vännen! :) Kram
2013-07-06

    ej medlem längre
Då kan det vara svårt och hitta orden!
Tro mej..

Oftast och trots allt,
den som söker finner.
Trägen vinner.

Wizzigt va? :-)
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74