Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration







Jag vill slicka på din kropp
Rakt upp och ner
Sluka dig hel
Känna hur du växer
Inför mig

Smeka din hud
Lukta på din kropp

Ta din frustration
Till min
Äta upp den
Och svälja dig
Hel

Tills du ber mig sluta




Fri vers av Tess74
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-06 22:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Starkt och innerligt ;)
2013-07-07

    ej medlem längre
SLUTA...inte riktigt än *ler*
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74