Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens vagga

Solvarm sten
Mjuk
Hård

Mjuk- hård

Varm

Rytmiskt pulserande ljud
vågor mot stenar

Sjunker mot sommarens
vagga


Glasklart medveten om omvärlden




Fri vers av helenita VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-07 12:09



Bookmark and Share


  Ove Wahlqvist
Sensuellt!
2013-12-08

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-07-15

  Eaglemountains VIP
underbar ...
2013-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...
2013-07-07

    ej medlem längre
bra text!! gillas...
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP