Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bombus apidare

nu sjunger min humla en sommarsång

Så tyst att jag måste lyssna

När jag hör hennes snurriga stigar i luften

Stiger glädjen ur mitt bröst

Och i tysthet Sjunger jag i kanon med humlan

Fångar sommarens skönhet med en gång




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-07 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~