Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt eller inget

Det finns ingenting jag hellre vill
och därför säger jag nej

Du vet vad som gäller
om du vill ha ett ja av mej

En liten smula räcker inte
det måste vara allt eller inget från dej




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-07 17:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håler med inga halvblesyrer....
2013-08-08

    ej medlem längre
Inget halvdant - rätt!
2013-07-15

  Rise Little One
Starkt åsikt.
2013-07-07

    ej medlem längre
gillar texten..
2013-07-07

  Maj-Lis VIP
Hoppas att det blir så
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP