Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kärlek





jag måste ge upp
för jag gråter

du fyller hela mitt hjärta

du brännässla
du ros av törne
du ljuva
du sakteliga mjuka

jag har lärt mig
att ta på dig från undersidan

mitt sista andetag
tillhör dig




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-07 17:33



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Jopas oli teksti!
2013-07-09

  Anita Westin
Vackert! Med en bitterljuv underton.
2013-07-07

  agneta pichler
ett av det finaste du skrivit
med en underton av
smärta
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP