Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppror





Märkliga känslor
I min kropp

Uppror
Därinne

Jag älskar kaoset
Det får mig att le




Fri vers av Tess74
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-07 19:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Motstridiga känslor
får dig att se.
2013-07-07

    ej medlem längre
I love the possibilities...
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74