Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran kyss





Din kyss ska jag ha
Den ska berusa mig
Likt rödvinet en sommarkväll
Pirra som kryddan i maten
Jag vill blanda din saliv med min
Våra munnar ska mötas
I den kåtaste känslan någonsin

När vi kysser varandra
Ska det susa i öronen
Hör inget runt omkring oss
Vi fångas upp av känslan
Där vi bara vill vara förenade
I varandras tungor




Fri vers av Tess74
Läst 277 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-07 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket sensuell !!!
2013-07-08

    ej medlem längre
Just så- hade glömt att det var så det känns- tack för påminnelsen
2013-07-07

    ej medlem längre
hetta och passion!
2013-07-07

    Dan Myrbeck
Hoppas jag tar diktens oskuld
och blir första kommentar,

underbar!
2013-07-07

    ej medlem längre
Yes!!!!!

DEN kyssen är som ren poesi, gränslös och makalös
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74