Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom





Genom tunna väggar hörde jag er bråka
Skrika
Slåss

Han var full
Hon var arg

Hatiska ord
Som så många gånger förr

Där låg jag
Tyst
Ensam
Rädd för vad som skulle komma

Mörkret kändes igen
Gick in i mig själv
Drömde mig bort
Från skriken
Som alltid tystnade

Till slut

Ersattes av tårar

Av ljudet somnade jag
Vaknade upp
Log mitt gulliga leende

Duktiga flickan
Med pokerface




Fri vers av Tess74
Läst 294 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-07-07 22:11



Bookmark and Share


    AA VIP
Berörande och stark text.
2013-07-09

  Rozsi.kovacs

starkt o berörande då jag själv upplevt samma
2013-07-09

    ej medlem längre
Ah, dina ord känns, mycket bra förmedlat.
2013-07-09

  Mike
Riktigt bra skrivet! Du förmedlar verkligen känslor som många av oss känner igen. Starkt och gripande.
2013-07-08

  Carina Bendix
Otroligt stark och berörande text!
2013-07-08

  Magica VIP
Berörande!
2013-07-08

    ej medlem längre
Det känns...åter igen
2013-07-08

  Quasimodo
Stark text som berör i ett igenkännande!
2013-07-07

    ej medlem längre
en stark text och en stark tjej..
2013-07-07

    Dan Myrbeck
Du var och har förblivit
en stark tjej!
2013-07-07

    ej medlem längre
berörande..
2013-07-07

    ej medlem längre
Usch, så bra!!
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74