Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser inte






Någonstans i mig
Bor den där lilla flickan
Hon som ingen självkänsla har
Som hittar fel på sig själv
Och inte tar åt sig
Av det ni säger
Jag önskar att hon försvann
Skulle vilja se på mig med andra ögon
Men jag har bara mina egna
Och med dom ser jag inget vackert




Fri vers av Tess74
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-08 17:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-07-15

  Densen VIP
Tankemonstret när det är som elakast...skickar en tanke, tro mej...en som vet:/
2013-07-10

  Carina Bendix
Så där ser jag också på mig själv..men försöker kämpa att se mig på ett annat sätt..:(
2013-07-08

    Dan Myrbeck
Jag önskar att hon försvann
och att du din självkänsla fann!
2013-07-08

    ej medlem längre
Berör..men kanske du får en annan blick så småningom !?
Då ser du en vacker..stark kvinna kanske !!!
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74