Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror inte på de övernaturliga...men ibland kan man ta sej en funderare


DET OFÖRKLARLIGA

Det hände sej på den tiden. Nej, så långt tillbaka var det inte...men det var för några år sen.En händelse som jag inte glömmer.
Jag hade lagt mej för natten...och låg och funderade på lite av varje, som jag gör varje kväll, det är väl därför som jag har så svårt att sova.
Låg och funderade på en sångare, men kunde absolut inte komma på namnet.
Jag for alfabetet fram och tillbaka , hur många gånger som helst, men inte.

Tänkte om jag frågar min man. Funderade på hur jag skulle beskriva den som jag funderade på.(kommer senare)   

Frågade, är du vaken, jaa fick jag till svar.
Jo du,jag ligger och funderar på namnet på en sångare, och jag kan absolut inte komma på det. Svaret kom handlöst, Carli Tonehave (kanske fel stavat)
Hur som helst , jag reste mej upp i sängen, tittade på min man , som han vore ett spöke,sedan började att skratta,vet inte hur länge. Det dröjde länge innan jag somnade den natten.

Ledtråden som han skulle ha fått var, Han är mörk och har ofta en halduk innanför skjortan, men han ju inte förrän han svarade , och svarade rätt.

Vi hade inte pratat, om någon som helst musik på kvällen.

Man kan ju undra en sån gång, hur det är med våra hjärnor

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-08 17:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin berättelse som berör
2013-07-15

  Mona Nordkvist VIP
Fin berättelse om kontakten mellan er.
Övernaturligt...inte.
Ni hör ihop och då funkar det så.
Tror jag.
2013-07-11

  Eva Helene VIP
Har varit med om ungefär samma sak, roligt att du berättar!
2013-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker det är roligt när sådant händer...ni har nog speciella band er emellan...ungefär som tvillingar som även om de är åtskilda kan känna samma sak samtidigt...trevligt berättat...
2013-07-09

  flygia
konstigt!
härligt!
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP