Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom alla gränser





Fastspänd med bollen i munnen
Dräglet rinner nedför hennes mun
Du slickar upp det
Nafsar på kinden
Biter hennes hals
Och ger henne njutning
Bortom alla gränser




Fri vers av Tess74
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-08 22:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Rått och nära
2013-07-15

  Densen VIP
Tufft hårt och brutalt...en njutning som få saker kan ge;)
2013-07-10

    Dan Myrbeck
Ja, klart gränsöverskridande!
2013-07-09

    ej medlem längre
undan tid å rum..
2013-07-09

    ej medlem längre
mmmm, bortom...
2013-07-08

    ej medlem längre
Hm, du tycks förekomma mig *ler* Fast milt. Mycket milt
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74