Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


43.Pausdryck

Sommarvind smeker mig
tröstar med ljuvliga dofter
lyfter upp och bär mig
Var ?
han skrattar och trasslar in mitt hår
hänge dig åt dina drömmar !
jag lär och sjunker i dvala...

blå himlen ta mig som jag är
ingen saknar mig på jorden
min själ full med sorg
den överväger min längd och vikt
jag vill springa tillbaka till barndomen

blå himlen börjar gråta
dess tårar var fulla med blod
av jordens smärta
så , tiden vet ej sån dröm
sommarvind kastade ner mig från himlen

Flyg!

men jag har inte vingar
ta det som det är.............




Fri vers av Lollitta VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-09 09:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sommarvind som smeker och "han" som trasslar, intressant i sin närvaro
2014-04-16

  aol
underbart skaldat,
2013-07-15

    ej medlem längre
så fint skrivet!!
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP