Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester


När myggorna envist surrar dig i örat
i sin jakt efter ditt blod och
bina vägrar att lämna det dukade bordet i
trädgården och
duvorna utanför ditt fönster
verkar ha fått kärleksfnatt
Då är det bara att kapitulera och
äta upp fort som tusan, klä av sig och
överrösta med eget kärlekskutter




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-09 13:47



Bookmark and Share


  Nina.H
Nog kan dessa ge fnatt i
sommarnatten.. *ler*
2013-08-01

  anits VIP
Fina somriga rader
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa