Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg

Arg
Så jävla arg
Aaaaah

Bägaren är rågad

PANG

Exploderade

Hela kroppen bara
Aaaaaah

Exploderar

Vill

Springa, tills benen inte längre bär
Skrika tills rösten inte håller
Slå tills händerna går sönder
Gråta.........

Vill
Göra allt ,man lärt sig är fel
Skita i vad alla känner,tycker
Sluta känna
Sluta bry mig

Aaaaaaaah





Övriga genrer av smultroneken
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-09 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken