Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan

Huden är
Mjuk som mossan i skogen
Tunn som kvälls dimman över sjön

Fingrarna långa som slingrande rötter på stigarna i skogen

näsan är grottan där trollen bor
Ögat tjärnen där älvorna dansar
Pannan är kullen där den gamla eken står
I hjärtat finns det plats för alla




Övriga genrer av smultroneken
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-09 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken