Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att skriva ångest





redan vid rubriksättningen
slinter det

första ordet
är som att sticka fingrarna i halsen

nu är det ändå definitivt bestämt
att sägas

resten av illamåendet
rinner fram i en strid ström av diarré

han ångrar sig djupt och innerligt
men fortsätter

som att
närma sig henne med en bön om kärlek

"tag mig härifrån i dina mjuka armar
dö inte av mig !"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-09 15:37



Bookmark and Share


  agneta pichler
Du skriver både naket
Och äckligt
i många av dina texter

men jag läser
för det finns en
fascination hos mig
Över dina texter.,
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP