Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg






Med ögonbindeln på plats
Händerna placerade
I rep
Kände hon sig helt fri
När han närmade sig hennes kropp




Fri vers av Tess74
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-09 18:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja förstår precis,
behövde inte fatta
egna beslut.

Kunde stänga av
sin känslor.

Bunden blev fri.
2013-07-09

  Carina Bendix
Hon måste verkligen ha litat 100% på honom.
2013-07-09

  Mike
Kort och fylld med spänning. Mycket bra.
2013-07-09

    ej medlem längre
Skönt pirr i denna

:)
2013-07-09

    ej medlem längre
Friheten i ofriheten...hur väl vi människor känner den!!!!
2013-07-09

    ej medlem längre
bunden ju!
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74