Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild ur emblembok på Kungliga Biblioteket


solvarm luta


Skogslindens soltorkade fröhöljen
knastrar under fotsulorna i gräset
småpojkar masserar sin solande mammas lår
Volleyboll på stranden          
        jordens inträde genom solporten
                  Afrodisio mitt förnamn
ett klockspel i porten att minnas
                   frisimmande klockformiga
öronmaneter mina släktingar i hamnbassängen
        En meteorit ska i kväll träffa planeten Jupiter
        ett äpple ska i höst träffa ett hus
i hamnen bär flickor upp solvarma
lutor på scenen
        vindsurfare glider förbi
Det mystiska ljuset / en blommande brud
'Gud' väckte värre anstöt än 'kuk'
i min ursprungsfamilj
nutida vise
        den magiska lutan grönskar
i utkanten av Vintergatan          
blommande följs vi länge åt som                  
spröda toner för dans
i gräs täckt med frön  

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-09 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP