Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappat orden


Sinnet är tungt
Hjärtat blöder
Munnen tyst
Orden har jag tappat
De är borta
Bara jag o sorgen efter dig finns kvar......




Övriga genrer av smultroneken
Läst 233 gånger
Publicerad 2013-07-09 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken