Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitsamt






Så slitsamt det var
När hennes hjärta var upp o ner




Fri vers av Tess74
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-09 22:54



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Det kan jag verkligen förstå..;)
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74