Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rök.

Löftet är vaken om morgonen.

~

Vänskapen är vaken om dagen.

~

Kärleken är vaken om kvällen.

~

Poeten är vaken om natten.




Fri vers (Prosapoesi) av Vinterkungen
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-09 23:22



Bookmark and Share


  Postgård
Oja...

snön faller vit över taken
och endast poeten är vaken.

Och vi är ju en del :)
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Vinterkungen