Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sleepless





Kan inte sova
Du har krupit in under min hud
Springer runt där inne
Likt en vessla
Kan du bara krypa ur igen
Några timmar
Så jag får vakna utvilad




Fri vers av Tess74
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-10 08:22



Bookmark and Share


  Densen VIP
Så vill jag ha det Tess;)ellre det än mina svarta små troll som tassar omkring under MIN hud:/
2013-07-10

    ej medlem längre
den var fin min vän..
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74