Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något märkligt





Kanske är det så
Att du och jag
Har letat efter varandra
Hela livet


Något märkligt skönt är det i alla fall




Fri vers av Tess74
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-10 08:48



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
denna gillar jag mycket!
2014-11-29

  Lars Hedlin
Fin undran...
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74