Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamt skönt






Fyll dina lungor med mig
Känn varje del av mig

Förlåt om jag är för påflugen
Men kom bara lite närmare

Jag vill viska i ditt öra
Hur du får mig att känna

Mitt hjärta slår högt och snabbt
Bara för dig just nu

Smärtsamt skönt




Fri vers av Tess74
Läst 269 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-10 11:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2013-07-15

  Mike
En härlig text! Kärlek. Välskriven kärlek.
2013-07-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek när den är som bäst!
2013-07-10

  Densen VIP
Ibland kan mun mot mun metoden vara helt ljuvlig...
2013-07-10

    ej medlem längre
"fyll dina lungor"...
en text med stort innehåll..
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74