Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig

Väck mig

från denna mardröm.

Jag vill inte mer
har fått nog.


Skäms inför mig själv,
mina tunga tankar.

Låter havets vind
föra mig tillbaka

innan det är för sent.




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-10 15:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ovanligt tung text ...
för att vara dig ... !
2013-07-10

    ej medlem längre
Dina ord berör...
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln