Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mördad av talibaner





hon är 66 år och har kommit till Sverige som flykting
efter att talibanerna slaktade hennes man och son
nu sitter hon här som levande död och berättar
att allting är dött
och att jag får bestämma om jag vill träffa henne igen

hon har nyss lärt sig se mig i ögonen utan att skaka

jag ger henne en påminnelse om hennes fria vilja
frågar om hon vill komma tillbaka och fortsätta berättelsen
om hur hon faller faller och faller

att jag lovar göra allt
för att ta emot henne

"ja".




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-10 15:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag har aldrig ljugit i hela mitt liv
2013-07-10

  agneta pichler
oj..

undrar om det är sant eller fiktion?
2013-07-10

  Anita Westin
En utav dina texter som fastnar på näthinnan!
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP