Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


KANSKE BLOMMAR ROSENBUSKEN

 

Så reser sej
den gamle mannen
där han vilat 
under ekens krona

 Tar sin stav
och vandrar vidare
på den smala stigen
genom skogen

En sista gång
vill han sätta sej på bron
och minnas

Kanske blommar änn
rosenbusken

 

 

M-L

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-07-10 18:21



Bookmark and Share


  Angel of love
Ljuvligt vacker
2013-07-15

    Dan Myrbeck
Tjusig! Grattis!
2013-07-15

  Rozsi.kovacs

vad ka man säga mer en ljuvlig fröjd för ögat att läsa
2013-07-15

    Annika J
En mycket vacker dikt men också en dikt som rör vid läsaren, får läsaren att gå in i dikten med sina upplevelser, med sitt liv!
Dina avslutande rader är fantastiska.
Jag tycker om din sparsmakade stil!

Kanske blommar ännu rosenbusken!
2013-07-15

  Michaela Dutius
Du målar en film med dina ord....man kan nästan höra knirkandet då den gamle reser sig. Grattis till placeringen!

2013-07-15

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2013-07-15

    ej medlem längre
Vacker !!!
2013-07-11

  M M Mannheim VIP
Ja vi får hålla hoppet levande!
2013-07-10

  ULJO
Ljuvlig denna
2013-07-10

    ej medlem längre
...och jag reste mej ännu en gång från kökssoffan...

;)
2013-07-10

    ej medlem längre
så bra..
2013-07-10

  aol
kram kära Mai-Lis vill du ta bort den kommentaren, men din skrift etsar sej in i mej, så ömt ackert berörande,
2013-07-10

    ej medlem längre

Ljuvligt vacker ...
2013-07-10

  Mona Nordkvist VIP
Vackert!!
2013-07-10

    ej medlem längre
Fy farao, vad snyggt!!!!!!

Bokmärks och applåderas. En absolut fullträff
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP