Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets människor

Jag bränner mig på maneter under ytan,
under ytan är jag tom.
Jag tror jag ska doppa fötterna, fortsätta bränna huden.
Känseln är ändå bedövad..

Kanske kunde jag simma med delfiner, lekande, hoppande känsla av kärlek.
Hjärtat är dock hårt kramad..

Under ytan simmar havets människa, människan jag
inte känner.
Vetskapen är ändå en slipad juvel..





2013-07-10






Fri vers av Mia Sedvall
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-10 20:24



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Tack så mycket, blir glad:)
2013-07-15

  aol
gillas bra skriftat, grattis till placeringen,
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall