Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och allt var bara...


Tunna stråk...

jag är trött på
allt som är svart
som natt och katt
och ditt och datt

jag vill ha gul
kul och tomtebojul
grönskande träd
och vajande säd

i allt som är färg
är glädje
en badboll
en blommande
hortensia

jag ser bara
gult, blått,
rött och grönt
allt det i livet
som är skönt

det oneutrala
säger ingenting
stumt det bligar
tillbaka på
ingenting...




Fri vers (Fri form) av Britta J VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2013-07-11 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britta J
Britta J VIP