Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piskan










Om du älskar mig piskar du mig
Sa hon till honom
Tittade på mannen med sina stora ögon
Han var totalt uppslukad av hennes blick
Tog piskan i sin hand
Närmade sig henne sakta
Hon var så vacker där hon stod
Fastspänd
Ingen chans att undkomma
Hans kärlek




Fri vers av Tess74
Läst 304 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-11 11:28



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Jag råkar tycka att "50 Shades of Grey" är bara skit. Och det vet jag att jag inte är ensam om... :-)
2023-08-28

  Jordgubbsodlare
50 shades of Grey? :)
2013-07-15

    Dan Myrbeck
Knorr på slutet med
sista ordet!
2013-07-11

    ej medlem längre
En skimrande pärla om något som långt ifrån alla förstår
2013-07-11

    ej medlem längre
kraftfull och slagfärdig!
2013-07-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Erotisk kärleksfull maktlek upphetsande beskriven!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74