Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske en något äcklig mental bild när jag tänker efter.


Fall.

Du snöar från mig efteråt,
när jag går





jag fäller dig





dina efterlämnade hudceller, från mina ytor
faller i ett regelbundet spår

så som Hans och Gretas linje av snövita stenar

för att jag ska
hitta hem igen.




Fri vers (Fri form) av Crucio
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-11 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio