Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Eldkorn

Ögon-
blicken
över
hennes

bortvända
brända

nacklinje

en argröd pisksnärtsreva ner längst
ryggradskotor
grenverksspridd över
svedda
skuldror

hon bär upp
sårad hud som en
aftonklänning en
rustning hon

är ett inferno är
skör som
hud under en
knivsegg är


frostblå i blicken och
sotsvart -


glöder som jorden efter en
skogsbrand
om hösten -

små
eldkorn kvar
i hennes ögonvrå.




Fri vers (Fri form) av Crucio
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio