Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogskärlek




Genom snåret såg han henne
Hon stod i gläntan
Upplyst likt en ängel
Hennes ansikte var det vackraste han skådat
Den nakna kroppen sensuellt vit

Bysten var fyllig
Och hennes underliv skymtade fram
När hon lekte med håret mellan sina fingrar
Såg han hennes små vackra öron
Leendet hon gav honom hetsade

Sakta klev han fram till henne
Hon visade inga tecken på rädsla
Inte en gång undrade han vad hon gjorde mitt i skogen
Brutalt attackerade han läpparna som fyllde hans
Hon besvarade kyssen ivrigt

När hon började gnida sig mot hans lår
Blev hans upphetsning för stor
Och han knuffade ner henne i gräset
Hon bara log åt honom
Särade på sina ben och viskade Kom!


Med starka händer höll han hårt om hennes handleder
Stötte sin penis djupt
Stötte igen ännu djupare
Hon kved
Han kved högre

Tillsammans ekade deras orgasm genom skogen
Han kysste hennes hals
Smakade på huden
Hon var ljuvlig
Så vacker

När hon reste sig upp
Såg han hennes rygg
Den var ihålig
Stjärten bar svans
Stum såg han på när hon vandrade därifrån

Skogsrået hade ännu en gång vunnit över mannen




Fri vers av Tess74
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-11 19:59



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland går det illa när man vill ha för mycket. Även om man kan se detta som en saga.
2013-07-12

  Angel of love
Underbar text!
2013-07-12

    ej medlem längre
Det råa rået. Alltid segrande
2013-07-12

  Mike
Underbart skrivet! Briljant att du använde dig av gammal folktro. Skapar en underbar atmosfär.
2013-07-11

  flygia
Han kommer å dö. Tvina bort. Inte kunna ligga med sin egen käring.
Bara gå å gasta efter Skogsfrun.
Förfärligt fruntimmer, tocken där.

/enligt folktron/
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74